Eva's rolstoelbus actie is geslaagd!

Eva's rolstoelbus

 

Eva oefent nu al een hele tijd met het rijden in een elektrische rolstoel. Dit gaat erg goed. Eva mag de rolstoel ook mee naar huis nemen. Helaas kan dit nog niet, doordat we de elektrische rolstoel niet mee kunnen nemen in de auto.

We zijn een inzamelactie begonnen om het bedrag voor een rolstoelbus bij elkaar te krijgen.

Op die manier kunnen we Eva makkelijker meenemen.

Daarnaast zien we ook hoe blij Eva word van het rijden in de rolstoel. Ze word er zelfstandiger van en geniet hier zichtbaar van.

 

In alles wat we de laatste jaren mee hebben gemaakt is het ons steeds opgevallen wat een doorbijter Eva is. Toch heeft Eva soms ook moeite om door te zetten. We merken dat Eva veel plezier haalt uit het rolstoel rijden. Daarnaast is het psychologisch voor Eva heel belangrijk om haar zelfstandigheid te vergroten. Op deze manier kan Eva invloed uitoefenen op haar omgeving, terwijl ze nu vooral toeschouwer is. Door haar zelfstandigheid te vergroten neemt haar zelfvertrouwen toe en het heeft een positieve weerslag op haar zelfbeeld. Hoe jong Eva ook is, ze heeft heel goed door dat ze anders is dan anderen kinderen. Hoewel dit iets is dat ze in de loop van tijd moet leren te accepteren willen we Eva een zo normaal mogelijke jeugd geven. Met de rolstoelbus zijn we hier weer stapje dichterbij.

 

Voor ons, haar ouders is de bus praktisch omdat Eva toch steeds zwaarder word en de zorg meer en meer van ons vergt. Nu zorgen we natuurlijk met liefde voor Eva, maar alles wat ons hierbij kan helpen grijpen we met beide handen aan.

 

Wij zijn te volgen op Facebook via Eva's verhaal, daar staan regelmatig updates over haar gezondheid, de medische ontwikkelingen rondom haar ziektebeeld en variaties in activiteiten die Eva regelmatig onderneemt.

 

Ook schrijven we zo nu en dan blogs als er bijzonderheden zijn.

Contact

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.